Okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinden sonra diğer branşlardaki öğretmenlerden gelen talepler üzerine Oyunlaştırma Eğitimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bugüne kadar toplamda 290 öğretmenin faydalandığı oyunlaştırma eğitimi sayesinde sınıflarda daha aktif ve daha eğlenceli ders ortamları oluşturuluyor. Eğitimlerde öğretmenlerimiz, tanışma oyunları ve dijital oyunların yanında ders konularına entegre edilebilecek oyunları uygulamalı olarak öğreniyorlar.

2023 Eğitim Vizyonunda temel olarak alınan  “Oyun Tabanlı Öğrenme”  temasını da içeren Oyunlaştırma Eğitimi ile öğretmenlerimizin çocuklarla iletişimlerinin de arttığı gözleniyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Eğitim Akademisi (SEAK) eğitimlerinin birçok alanda öğretmenlerimizden, eğitim yöneticilerimizden, velilerimizden ve öğrencilerimizden sürekli talep görmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, 2023 Eğitim Vizyonu felsefesine uygun olarak hazırlanan bu eğitimlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.