Sağlıklı okullar oluşturmak sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla Şeker Anaokulu öğretmen ve öğrencileri “Obeziteye Karşı Hareket Et, Sağlıklı Yaşamı Seç” sloganıyla fiziksel aktivite etkinliği düzenledi. Aktiviteye Sakarya Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri de destek verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi, İl Sağlık Müdürlüğü, Adapazarı ve Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkı ve destekleriyle gerçekleşen etkinlikte miniklerin neşesi herkesi mutlu etti.

Sakarya Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda gerçekleşen etkinlikte öğretmen ve öğrencilerin takdir toplayan performansı izleyenlerce bol bol alkışlandı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye sloganıyla uygulanan 2023 Eğitim Vizyonunda İş Sağlığı ve Güvenliğinin Bakanlığımızın öncelikli amaçları arasında yer aldığını belirterek, sağlıklı okullarda sağlıklı nesiller yetiştirmek için durmaksızın çalıştıklarını söyledi. Birçok okul ve kurumun etkinliğe katılımından duyduğu mutluluğu dile getiren Durmuş etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.