Bahçelievler Gazi İlkokulu 4.sınıf öğrencileri, çocuklarda dayanışma ve yardımlaşma duygularını geliştirmek, öğrencilerin görüşlerinde farkındalık yaratabilmek amacıyla başlattığı “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Aralık ayı Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama.
 
Ziyaretlerinde beraberlerinde götürdükleri gıda maddelerini buradaki öğrenci arkadaşlarıyla beraber sınıflarda yiyen öğrenciler renkli görüntülere sahne oldular.
 
Yapılan etkinliğe katılan Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten yaptığı konuşmada, öğrencilerin dayanışma duygusu içerisinde hareket etmelerinin çok önemli olduğunu belirterek böyle bir projeyi hayata geçirmelerinden dolayı her iki okulun öğretmenlerine ve yöneticilerine teşekkür etti. Özten, kardeş okul projesi kapsamında yerli malı haftasının hep bir arada kutlanmasının ise öğrencilerimizde haftayla ilgili önemli kazanımlar meydana getireceğini belirtti.
 
Nurettin Tepe İlkokulu Müdürü Süfyan Bilgiç, kardeş okulları Bahçelievler Gazi İlkokulu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, projede emeği geçen tüm eğitimcilere teşekkür etti.