Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü diş sağlığının önemime dikkat çekmek amacıyla Karaman İlköğretim Okulu’nda çocuklara yönelik “Karagöz Mikroplara Karşı” konulu gölge oyunu düzenledi.

Adapazarı Belediyesi’nin 2010 yılında başlattığı ağız ve diş sağlığının önemini anlatan gölge oyunu, öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Her ay farklı okul öğrencilerine yönelik sahnelenen gölge oyunu bu hafta Karaman İlköğretim Okulu öğrencileri için sahnelendi. Seçkin Bayramoğlu’nun sunmuş olduğu “Karagöz Mikroplara Karşı” gölge oyunu ile çocuklara diş ve ağız sağlığının önemi anlatılıyor.Diş sağlığı eğitimi Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Çalık da izledi.

DİŞ BAKIM SETİ

“Karagöz Mikroplara Karşı” adlı gölge oyununu ilgiyle izleyen öğrencilere oyun sonunda,çikolata, diş bakım seti ve süt dağıtımı yapıldı. Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, düzenledikleri eğitici programla çocuklara küçük yaşlarda diş sağlığının önemini anlatmaya çalıştıklarını söyledi.