Toyata’nın Türkiye genelinde düzenlediği ve 5 binden fazla eserin katıldığı  “Hayalimdeki Araba” konulu resim yarışmasında SGSL öğrencisi Hande Kaya Türkiye 1.’si oldu.

Türkiye genelinde düzenlenen ‘Çizgilerle Hadisleri Anlatım’ yarışmasında Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Zeynep Beşir ile ‘3. Ulusal Altın Çizgi Desen’ yarışmasında Ebrar Baykan Mansiyon ödüllerine layık görüldüler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Türkiye derecesi kazanan öğrencileri ve öğretmenleri “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

SGSL Müdürü Recep Borlukçu, resim öğretmenleri Nuh Arslan ve Ahmet İlkak ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’u ziyaret eden Resim Sınıfı öğrencileri Hande Kaya, Zeynep Beşir ve Ebrar Baykan kazandıkları ulusal derecelerle okullarının ve şehrimizin gururu oldular.

Öğrencileri ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilimiz öğrencilerinin son yıllarda ulusal ve uluslararası yarışmalarda gösterdiği üstün başarılardan büyük gurur duyduklarını ifade etti. Durmuş, başarılarda emeği geçen öğrencileri, öğretmenleri, okul yöneticilerini ve velilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.