Sakarya Ekrem Oba İlkokulu Anaokulu öğretmeni Nur Akyel’in Goodyear’a başvurusu üzerine Adapazarı Fabrikası yetkilileri tarafından kütüphane ve etüt merkezinde ön araştırma yapılarak eksiklikler belirlendi. Goodyear‘ın tüm lokasyonlarında yapılan yardım duyurusuna çalışanlar büyük ilgi göstererek maddi ve fiziki olarak çalışmalara katıldı. Arifiye Belediyesi de organizasyona katkı sağlayarak, kütüphane ve etüt merkezinin yenileme çalışmasına önemli desteklerde bulundu.

Toplamda 3 hafta süren bu aktiviteye katılan Goodyear personeli oldukça keyifli vakit geçirdi. Bir arada çalışmanın getirdiği büyük iyileştirmeler ve gözlerdeki mutluluk, aktivite esnasında görülmesi gereken önemli anlardandı.


Açılışa Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Goodyear Adapazarı Fabrikası Direktörlerinden Rick Hindi ve Ferhat Özmerzi, İdari İşler Müdürü Hüseyin Düzgeç, Ekrem Oba İlkokulu Müdürü Aydın Kara ve Goodyear çalışanları katılım gösterdi.

Yenileme çalışmasını yerinde gören Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; “Eğitim ve Öğretim alanında, ilçemizde bulunan sanayi kuruluşlarının yanımızda olup bu tür güzel işler yapması bizlere güç veriyor. Bu yüzden Goodyear fabrikasının yöneticilerine ve organizasyona katılan çalışanlarına teşekkür ediyorum”  dedi.



Goodyear Adapazarı Fabrikası Direktörlerinden Rick Hindi ise yaptığı konuşmasında; “Öncelikle şirketim adına bu konuyla ilgili bize başvurduğunuz için teşekkür ederim. Goodyear’ın en önemli hedeflerinden birisi de çevresindeki topluluklarla işbirliği yapmaktır. Çalışanlarımızla birlikte bu işin içinde olup, özellikle kendimiz bu okulda çalışmak istedik. Ayrıca bu çalışmada bizlere yardımcı olan Arifiye Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.
 
Açılışın ardından okul masa tenisi takımı öğrencileri ve fabrika yöneticileri arasında düzenlenen turnuva ve pasta kesimi oldukça keyifli anlara sahne oldu.