Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya İl Öğrenci Meclisi Başkanı Rahmi Can Şeşen ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Alperen Şerifoğlu da hazır bulundu. Öğrenci Meclisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Şeşen, hazırladıkları projeler için Başkan Toçoğlu’ndan destek istedi.
 
“Kültür programlarını takip edebilirsiniz”
Gençlerin yaptığı çalışmalara her zaman destek olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Genç kardeşlerimizin yaptığı çalışmalarda her zaman destek olduk. Bunların yanında genç kardeşlerimiz için Büyükşehir Akademi’de alanında uzman isimleri şehrimizde ağırlıyoruz. Aynı zamanda aylık kültür sanat etkinliklerimizde genç kardeşlerimizin entelektüel birikimlerine katkı sunacak nitelikli programlara takvimimizde yer veriyoruz. Sizler de bu programlarımızdan faydalanabilirsiniz” diye konuştu.
 
“Önemli bir süreç”
Çok önemli bir sürece girildiğinin de altını çizen Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin geleceği için çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Siz genç kardeşlerimizin de bu konuda bir sorumluluk alacağınızı biliyoruz. Gençlik olarak sizlerin kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Anayasa değişikliğini içeren referandum seçimiyle ilgili okuduklarınızı arkadaşlarınıza anlatın. İnşallah referandumun ardından daha müferreh ve güçlü bir Türkiye oluşacak” ifadelerini kullandı.