Mahmutoğlu için kuruluşundan bu yana 6 yıl 11 ay görev yaptığı Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde veda töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen veda törenine, daire çalışanları, idareciler ve çok sayıda okul müdürü katıldı.

Duygusal anların yaşandığı veda programında bir konuşma yapan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, eğitim camiasında her zaman saygın bir yeri olan Fevzi Mahmutoğlu ile 2008 yılında ilçe milli eğitim müdürlüğünün kuruluşunu gerçekleştirdiklerini, o günden bu yana da çok verimli bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Fevzi Mahmutoğlu’nun eğitim camiası için çok değerli bir idareci olduğunu kaydeden Cevherli, zorunlu ayrılıktan dolayı üzüntülü olduklarını ancak Mahmutoğlu’nun Ferizli’de görevine devam edecek olmasının ilimiz eğitimi için bir kazanç olduğunu ifade ederek, yeni görevinde başarılar diledi.


Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kuruluşundan itibaren şube müdürü olarak başarıyla görev yapan Fevzi Mahmutoğlu, görev yaptığı süre içinde ilçe milli eğitim müdürü Ziya Cevherli başta olmak üzere, tüm idarecilerden, okul müdürlerinden, müdür yardımcılarından, öğretmenlerden, müdürlük personelinden her zaman büyük destek gördüğünü belirterek, birlikte görev yaptığı tüm çalışma arkadaşlarından haklarını helal etmelerini istedi. Görev yaptığı süre içinde her zaman hak ve adaletten yana bir görev anlayışı içinde olduğunu ifade eden Mahmutoğlu, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevinden gönül rahatlığı içinde ayrılmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Veda programına katılan Adapazarı İlçe Milli Eğitim personeli ile idareciler ve okul müdürleri, Fevzi Mahmutoğlu’na veda ederken, yeni görevinde başarılarının devamını dilediler.

Yeni görevine Ferizli’de başladı

Eğitim hayatında 35. yılını çalışan Fevzi Mahmutoğlu yeni görev yeri olan Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğü görevine başladı.