Toplam 280.921 Euro (1.615.000 TL.) destek alınacak projeler ile eğitimde yenilikçi yaklaşımlar, oyunlar, siber zorbalıkla mücadele, kaynaştırma eğitimleri, Simülasyon ve İşleme Uygulamaları ve mesleki alanda yenilikçi uygulamalar konularında öğretmenlerimiz eğitim,  öğrencilerimiz de staj imkanı bularak bu uygulamaları ilimize transfer etme şansı yakalayacaklar.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, okullarımızda ERASMUS+ projelerine büyük önem verdiklerini bu yolla eğitimdeki yeniliklerin ilimizde uygulanmasının önünün açıldığını belirtti. Ayrıca Türk Ulusal Ajansı tarafından koordine edilen programda 9 kurumumuzun hibe almaya hak kazanmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, önünüzdeki yıl daha fazla okulun proje hazırlamaya yönlendirileceğini ve AR-GE birimimiz tarafından her türlü desteğin verileceğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, proje çalışmalarına rehberlik eden Ar-Ge Birimini ve projesi kabul edilen okullarımızın yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.