Okul Sporları İl Temsilcisi Beden Eğitimi Öğretmeni İlhan Sütlü’nün aracı olduğu sürpriz karşısında Eken ailesi büyük mutluluk yaşadı. Beden Eğitimi Öğretmeni olan yakın arkadaşları İlhan Sütlü, Recep Karamehmet, Koray Hoşbay, Hakan Korkmaz ve aileleriyle evinde doğum günü pastası kesmeyi bekleyen Atilla Eken, eşi edebiyat öğretmeni Leyla Eken, oğulları Deniz Çağan Eken ve evde bulunan diğer öğretmenler, karşılarında İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u görünce büyük şaşkınlık yaşadılar.

Öğretmen Eken ailesi çok mutlu oldukları sürpriz karşısında İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’a çok teşekkür ederken, 48. yaş günü kutlamasını hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade ettiler.

Her hafta bir öğretmenin evine ziyaret gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 5 öğretmen ailenin bir arada olduğu doğum günü kutlamasına katılırken, bu haftanın öğretmen ev ziyaretini de gerçekleştirmiş oldu.  

Beden Eğitim Öğretmeni Atilla Eken ve ailesi, sürpriz ziyaretin bir gün sonrası 23 Nisan Bayram kutlamasında karşılaştıkları İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’a bir kez daha teşekkür ederken, hatıra fotoğrafı da çektirdiler.