Öğrenci ev ziyaretlerine Adapazarı İlçesinden başlayan Durmuş ilk ziyaretinde, Cengiz Topel Ortaokulunda eğitim gören üçüz öğrenciler Serkan, Sercan ve Serhan Vurmaz’ın evine misafir oldu.

Üçüz öğrencilerin Ailesi Refik ve Nermin Vurmaz tarafından kapıda karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ziyareti sırasında üçüz öğrenciler Serkan, Sercan ve Serhan ile birlikte ağabeyleri Atatürk Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Kadircan Vurmaz’la yakından ilgilendi.

Önümüzdeki yıl lise eğitimine başlayacak üçüz öğrencilere iyi bir evlat olmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulunurken, kendisinin de üç erkek evlat annesi olduğunu belirterek, bol kitap okumalarını ve derslerine planlı bir şekilde çok çalışmalarını istedi.

Evin büyük ağabeyi Kadircan Vurmaz’a da gireceği üniversite sınavında başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü, eğitimde ailelerin okulla ilgisinin önemli olduğuna dikkat çekerek, tüm velilerden okulla ilgili çalışmalara yakından katılmalarının çocuklarının eğitim başarısına önemli etken olduğunu ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un, dört erkek evlat sahibi Vurmaz Ailesinin evine düzenlediği öğrenci ev ziyaretine; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten, Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Murat Lort, üçüz öğrencilerin Türkçe Öğretmeni Gülsüm Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Kandemir de katıldı.