Okul Müdürü Muhterem Altın, Muhtar Çalık ve okul yöneticileri tarafından kapıda karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’a ziyaretinde Müdür Yardımcısı Coşkun Bakırtaş eşlik etti.

Okul Müdürü Muhterem Altın ziyaret sırasında okulu hakkında detaylı bilgiler verdi. Altın, birçok alanda il genelinde önemli başarılar gösteren okullarında son dört yıl içinde öğrenci sayısının iki kat arttığına dikkat çekerken, okullarının birçok ihtiyaçlarının okul aile birliği katkılarıyla karşılandığını belirtti.

Okul ziyaretine katılan Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, Aykut Yiğit Ortaokulunun başarısıyla bölge halkı olarak her zaman gurur duyduklarını belirterek, bu başarıda okul yönetiminin ve öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu ifade etti. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin okullara gereken desteği verdiğini belirten Karaman Muhtarı Çalık, tüm eğitim camiasına Karaman Mahallesi halkı adına teşekkür etti.

Öğretmenler odasında öğle arası okul öğretmenleriyle çay içerek sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmenlik mesleğinin insanı mutlu eden manevi bir hazzı olduğuna vurgu yaparak, yaklaşan öğretmenler günü dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü şimdiden tebrik ettiğini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’la beraber okulu gezen Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, bölgelerine bir lise yapılması talebinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, imkanlar dahilinde ve ihtiyaç doğrultusunda Karaman bölgesine yeni bir okul yapımıyla ilgili çalışma yapacaklarını ifade etti.