Cumhuriyet Anadolu Lisesi okul yönetimi, yarıyıl tatilinde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğüne atanan okul müdürleri Mehmet Topaloğlu ile Yunus Çiloğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atanan Biyoloji Öğretmeni Zehra Tozlu ve Serdivan Nilüfer İş Eğitim Okulu'na atanan Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Ediz için veda yemeği programı düzenledi.

Programa Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Yönetimi, Okul Aile Birliği Başkanı Hacı Veli Gezici, öğretmenler ve okul personeli eksiksiz katıldı.

Duygusal anların yaşandığı gecede konuşma yapan Mehmet Topaloğlu; “Cumhuriyet Anadolu Lisesinde 5 yılı aşkın birlikteliğimizde birçok kurumda yaşanması zor olan kardeşliği dostluğu yaşadık, bir olduk, kurumumuzu hepimiz sahiplendik, iyi yerlere getirdik, bundan sonra da Cumhuriyet Anadolu Lisesinin daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum” dedi. Okul Müdür Vekili Nedim Taşçı'nın kurum adına Mehmet Topaloğlu ve ayrılan öğretmenlere  hizmetlerinden dolayı teşekkür ve yeni görevlerinde başarı dilekleri ile devam eden gecede eğitim üzerine keyifli sohbetler yapıldı.

veda_yemegi2-001.jpg

veda_yemegi3.jpg