Eğitim hayatlarının ilk yılında okuma ve yazmayı öğrenmenin mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler sahneledikleri köylü-şehirli skeci, palyaço ve papatya gösterileri, sevgi çiçekleri isimli müzikli dans gösterisi, veli toplantısı oyunu ile kendilerini izleyen öğretmenlerinin ve ailelerinin takdirini kazandılar.

Okuma Bayramında sergiledikleri birbirinden güzel oyunların yanısıra ilk öğretmenleri olan annelerini de unutmayan minik öğrencilerin anneleriyle beraber çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı sinevizyon gösterisi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Programın sonunda sahneye çıkan veliler, Mine Tüt öğretmene çiçek vererek teşekkür ederken, okul müdürü Kenan Ziya Kara da başarılarıyla velilerin sevgisini kazanan Mine Öğretmenle gurur duyduklarını ifade etti.

Bir yıllık eğitimin sonunda öğrencilerinin öğrendiklerini okuma bayramında aileleriyle paylaşmanın heyecanını yaşayan Mine Öğretmen, çalışmalarında her zaman kendisine destek olan öğretmen arkadaşlarına, okul yöneticilerine ve meslektaşı olan öğretmen eşine çok teşekkür etti.