Cumhuriyet coşkusu

Velilerin yoğun olarak katıldığı Cumhuriyet Bayramı kutlama programı havanın yağışlı olması nedeniyle okul binası içinde gerçekleştirildi. Okul Müdürü Kenan Ziya Kara’nın günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla başlayan programda öğrenciler Cumhuriyet şiirleri okudular, bayram gösterileri sergilediler.

Okul aile birliği

Bölgedeki köylerden taşımalı eğitimin de uygulandığı Budaklar İlkokulu’nda Cumhuriyet Bayramı törenleri sonrasında, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı. Velilerinin büyük çoğunluğunun hazır bulunduğu genel kurulda yapılan seçimler sonucu Okul Aile Birliği Başkanlığı’na Cafer Yavuz getirildi.

Aşure ikramı

Kalabalık katılımla gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve Okul Aile Birliği Genel Kurulunun ardından tüm davetlilere Muharrem Ayı dolayısıyla okul yönetimi tarafından Aşure ikramı yapıldı. Okul Müdürü Kenan Ziya Kara, düzenlenen programlar ve Aşure etkinliğinde emeği geçen okul idarecilerine, öğretmenlerine, okul personeline, öğrencilerine ve velilerine çok teşekkür etti.