Bu yıl temiz ve bakımlı okullar kapsamında beyaz bayrak almaya hak kazanan Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri derslerindeki başarılarının yanısıra, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde de başarıdan başarıya koşuyor.

İlk defa katıldığı futsal spor dalında İl ikincisi olan Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda, tekvando, judo ve wushu branşlarında Türkiye ve Avrupa dereceleri bulunuyor.

Milli bayramlarda hazırladıkları Teknoloji Tasarım Sergileri, veliler ve çevredeki vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan okulda öğrenciler Milli ve Manevi değerlere saygılı ilkeli ve çağdaş bir eğitim sloganıyla yetişiyor.

Okul Müdürlüğünü Mehmet Akcan’nın üstlendiği Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda, alanlarında kendini yetiştirmiş branş öğretmenleri görev yaparken, her tarafı pırıl pırıl okul binasında bilişim teknolojileri sınıfı, fen laboratuvarı, fiber internet, etkileşimli tahtalar, kütüphane, çok amaçlı konferans salonu öğrencilere ve velilere hizmet ediyor.

Yaz döneminde de velilerin sık sık uğradığı okul binasında dört şubeli anasınıfı yeralırken, 2018-2019 eğitim öğretim yılı için 5. sınıf ve anasınıfı kayıtları yoğun bir şekilde devam ediyor.