“Almanya'da Otomotiv Bakım Ve Onarımı Uygulamalı Eğitim Çalışması” projesi ile Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında eğitim gören 10 öğrenci, Almanya’nın Mannheim Şehrinde 01 Temmuz 2018-21 Temmuz 2018 tarihleri arasında staj yapacak.

Projenin tanıtımı kapsamında Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında eğitim gören öğrenci, veli ve usta öğreticilere yönelik bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Merkez Müdürü Arif Türkyılmaz ve Proje Koordinatörü Burhan Özkan tarafından gerçekleştirilen toplantılarda konuşan Merkez Müdürü Arif Türkyılmaz; “Bu proje ile öğrencilerimiz meslekleri ile ilgili teknolojik gelişmeleri, bu alanda dünyada 1 numara olan Almanya’da yerinde görme fırsatı bulacaklar. Bu öğrencilerimiz açısından büyük bir fırsattır. Ayrıca öğrencilerimiz yurtdışında yapacakları staj ile farklı çalışma ve yaşama kültürlerini görme imkanı da bulacaklardır. Bu onların mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra ile yaşam biçimlerine de olumlu katkı sağlayacaktır. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.