TOOB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkan Vekili Mehmet Çakmak, Akyazı Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar ve ilçe protokolü karşıladı.

Protokol imza töreninde konuşan TOOB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Akyazı’ya hayırlı bir hizmet için geldik. Akyazı’ya bir okul yapmak istiyoruz. Allah izin verirse imzaladığımız protokol çerçevesinde Akyazı’ya bir ilköğretim okulu binası yapacağız ve bu bir ilçeye ilk defa okul yapmış olacağız” dedi.

İmza törenine katılan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da konuşmasında Hisarcıklıoğlu ile Birlik Yönetim Kurulunu Sakarya’da ve Akyazı’da görmekten ve onları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coş, Hisarcıklıoğlu’ndan okul binasının 24 derslikli yapılmasını rica etti.

Hisarcıklıoğlu’nun da tamam demesi üzerine 24 derslikli okul binası için hazırlanan protokol TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Başkan yardımcısı Halim Mete, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Akyazı Belediye Başkan Vekili Mehmet Çakmak, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, ATSO yöneticileri ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından imzalandı.

İmza töreninin sonunda Akyazı Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar ve Akyazı belediye Başkan Vekili Mehmet Çakmak TOOB başkanı Rıfat Hisarcıkloğu’na ilçeye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.