Sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile adını sıkça duyuran Akyazı İmam Hatip Ortaokulu bu yıl LGS’deki başarısı ile tüm öğretmenlerinin ve velilerinin göğsünü kabarttı. 
Akyazı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Yücel, aile sıcaklığındaki öğretmen kadrosu, öğrencilerle yakın çalışmaları, ortalama 20 kişilik sınıfları, öğrenci motivasyonunu ve moralini zirvede tutmaya çalışan salon programları, tecrübeli beden eğitimi ve spor hocasının farklı sportif faaliyetleri, donanımlı ve aktif kütüphanesinde yaptığı okuma çalışmalarının da elde edilen başarıda önemli rol üstlendiğini söyledi. 
Yücel, “LGS’de başarılı olmak ve bununla övünmek tek hedefimiz değil. Çift kanatlı kuş misali; Kur’an-ı Kerim sınıflarımızda bire bir eğitim, her öğle namazını cemaatle kılmak, her Cuma 15 dk bir hatim indirmek. Dini gün ve geceleri dolu dolu geçirmek gibi faaliyetlerle öğrencilerimizin manevi bahçelerini yemyeşil tutmak en önemli hedeflerimiz arasındadır. Akyazı İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak hem akademik hem manevi hedefleri olan, büyük düşünen öğrencileri gönül soframızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.
Yücel ayrıca, başarıda emeği geçen tüm paydaşlara da teşekkür etti.