Ortaokullar, Anadolu Liseleri, Meslek Liseleri ve İmam Hatip Liseleri kategorilerinde yapılan final yarışmaları büyük heyecana sahne oldu. Organizatörlüğünü Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Aydın’ın üstlendiği final yarışmalarında; Ortaokullar Kategorisinde Birinciliği Mithatpaşa Ortaokulu, Anadolu Liseleri kategorisinde Birinciliği Atatürk Anadolu Lisesi, Meslek Liseleri kategorisinde Birinciliği 75.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Liseleri kategorisinde Birinciliği Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi kazandı.

Kategorilerinde birinci olan okullar; Arifiye, Sapanca, Erenler ve Serdivan ilçelerinin de bulunduğu bölge yarışmalarında Adapazarı ilçesini temsil edecekler.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Vedat Tezbiten, okullar arasında büyük heyecan yaratan bilgi ve kültür yarışmalarında okulların başarılı bir şekilde mücadele verdiğini belirterek, “Katılımlarından dolayı tüm okullarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bizim gönlümüzde hepsi birer birinci. Emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve okul yöneticilerimizi bir kez daha tebrik ederken, bölge yarışmasında ilçemizi temsil edecek olan Mithatpaşa Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi, 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.