Kurum öğretmenleri ve usta öğreticileri aileleriyle birlikte öğretmenler gününü doyasıya yaşadılar. Kısa bir süre önce kalbindeki rahatsızlık sonucu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı bir bay pass ameliyatı geçiren Adapazarı HEM Müdürü Vedat Tetik’in katılamadığı geceye Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Şube Müdürleri Koray Keskin ve Ahmet Kıvcı eşleriyle birlikte katıldı.

Kurum Müdürü Vedat Tetik’e geçmiş olsun dileklerinin iletildiği gecenin organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren Müdür Yardımcıları Sündüz Şimşek, Halil Tosun ve Akif Özmen öğretmenlere günün anısına birer hediye takdim ettiler.

Adapazarı HEM Ailesinin Öğretmenler Günü kutlamasında bir konuşma yapan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza ilgi ve yetenekleri doğrultusunda talep edilen kursları açarak aile bütçelerine katkı sağlayacakları meslek eğitimlerini veren Adapazarı Halk Eğitim Merkezi’nin tüm yöneticilerine, kadrolu ve usta öğretici öğretmenlerine başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.