Bugün aslında AK Parti Genel Merkezi’nin Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile tekrar yola devam kararını köşemize alacaktık.

Ancak Afrin’de operasyonda bulunan Mehmetçik’ten Sakaryalı Operatör Doktor Dursun Bostancı’ya çok anlamlı bir mesaj geldi.

Dolayısıyla biz de AK Parti İl Başkanlığı’na tekrar Fevzi Kılıç ile devam kararı konusunu yarına bıraktık…

Evet, Operatör Doktor Dursun Bostancı ile ilgili konuya girmeden önce kendisiyle ilgili birkaç hatırlatma yapmak istiyoruz.

Gerçi Sakarya’da Dursun Bostancı’yı nerdeyse tanımayan bilmeyen yoktur. O’nun nasıl milliyetçi duygulara sahip olduğunu tanıyan herkes bilir.

Dursun Bostancı için din, devlet, vatan, bayrak dendi mi akan sular durur. Hele Mehmetçik sevgisi Dursun Bostancı için çok farklı bir anlam ifade eder…

Bugün “Türk Tabipler Birliği’nin” yukarıda saydığımız değerlere nasıl baktığının bilindiği herkesçe malumdur.

Böyle bir ortamda “Türk Tabipler Birliği’ne” inat Dursun Bostancı gibi birçok doktorun varlığı da bu ülke için bir kazançtır.

İnşallah Dursun Bostancı gibi doktorların bu ülkede sayıları artar da “Türk Tabipler Birliği” da gerçek kimliğine kavuşmuş olur…

Lafı daha fazla uzatmanın anlamı yok. Dün medyadetay.com Afrin’de Mehmetçik tarafından çekilmiş bir görüntü yayınladı.

Görüntüde Afrin'de terör mevzilerini top atışına tutan Mehmetçik çektiği videoda Dursun Bostancı için şu ifadelerde bulundu;

“Sakaryalı Genel Cerrahi Uzmanı Dursun Bostancı, yapmış olduğunuz şerefli, onurlu ve gurur verici davranıştan dolayı size minnettarız. Bu atış sizin için…”

Peki Mehmetçiği bu kadar duygulandırıp Dursun Bostancı için teröristlere top atışı yaptıran konu neydi?

Meğer Dursun Bostancı, Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devletin en üst makamlarına bir mektup yazıp Afrin’de görev yapmak istediğini belirtmiş.

Bunu da ilerleyen yaşına rağmen; “24 saat uykusuz kalarak ameliyat yapabilecek güçteyim” diyerek ilgililere bildirmiş…

Dursun Bostancı’nın başta Cumhurbaşkanı olmak üzere ilgili makamlara yazdığı duygu yüklü mektubunu medyadetay.com’da” mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

Ardından da belki de Dursun Bostancı’yı hiç tanımayan ve tanıyamayacak olan Mehmetçiğin çekilen görüntüdeki mesajını dinleyin.

Sadece Mehmetçik değil, ilerlemiş yaşına rağmen din, vatan, bayrak ve Mehmetçik için görev isteyen “Dursun Bostancı’ya biz de minnettarız.” Allah O’ndan razı olsun…