Güneş Gazetesi, Adana’da yanarak can veren 12 çocuğun taziye ziyaretine giden CHP’liler ile ilgili bir haber yaptı.
İnternet sitesinden de “görüntülerin” yayınlandığı haberde CHP’lilerin Adana yolculuğu sırasında şarkı söyleyip dans etmeleri gündeme bomba gibi düştü.
Taziye ziyareti için yola çıkan otobüste Adana’ya kısa bir süre kala müzik sesinin sonuna kadar açılıp partililerin “göbek” atması büyük tepki gördü…
Güneş Gazetesi’nin kendilerine ait internet sitesinde yayınladığı “görüntüleri” biz de izledik.
Doğrusu otobüste bulunan CHP’lilerin “Ankara havasında” vur patlasın çal oynasın oynamaları taziyeye gidiliyormuş havasında değildi.
Hele bir de otobüs içinde karşılıklı göbek atmalarının bir cep telefonuna kaydedilmesi tam bir “skandal” olarak kayıtlara geçti…
Anlaşılan CHP’liler her fırsatta taziyeye koştukları “PKK’lı” bir “teröristin” cenazesi ile 12 yavrumuzun cenazesini karıştırdı.
Elbette “PKK’lı” bir “teröristin” cenazesine giderken otobüste “zılgıt” çekip göbek atabilirsiniz.
Bunu kimse yadırgamaz. Hatta size de yakışanı budur. Ancak taziyeye gittiğiniz yerde 12 çocuğun acısı var. Biraz “edep ya Hu…”
Kardeşim taziyeye “gelin almaya” gider gibi “Ankara havasında” topluca “göbek” atarak gidersiniz.
Gittiğiniz cenazelerde camiye girmeden tüyersiniz. Hatta merhumun cenaze namazına bile kalmazsınız.
Mevtanın arkasından “üç Kulhuvallah bir Elham” okumayı dahi bilmezsiniz. Bu yüzden eleştirdiğimizde de “biz dinsiz miyiz” diye de bozulursunuz…
Oldu olacak taziyeye giden otobüs içine bir de “çilingir sofrası” kursaydınız. Bak işte o zaman tam olurdu.
Hatta “çilingir sofrasının” yanına “fasıl ekibi” de iyi giderdi. “Ankara havasını” yanınıza aldığınız “fasıl ekibiyle” birlikte söylerdiniz.
Dahası yolculuğun ilerleyen safhasında bir sürpriz yaparak “dansöz de” çıkartır eğlencenizi noktalardınız…
Merak ediyorum, vur patlasın çal oynasın “göbek” atarak gittiğiniz taziye evlerinde hiç yüreğiniz sızladı mı?
Evlatlarını kaybetmiş gözü yaşlı o aileler karşısında biraz olsun vicdan yapıp otobüsteki o halinizden utandınız mı? Hiç sanmıyorum.
Nitekim Güneş Gazetesi’nin yayınladığı o görüntüler “CHP ve samimiyetsizlik” adına tam bir ibret vesikası oldu. Allah ıslah etsin diyeceğim ama…