Referandum sürecinde “kuzu postuna” bürünen CHP’liler sandıktan “evet” çıkacağını anlayınca gerçek yüzlerini göstermeye başladı.
En son CHP’li Milletvekili Hüsnü Bozkurt gerçek yüzlerini göstererek Halk TV’de “evet” oyu kullanacak olanları resmen tehdit etti.
Tabi CHP’li vekil Hüsnü Bozkurt’un “tehdidi” anında cevap bulunca “çark” etmeye başladı ama hakkında savcılığın soruşturma açmasından da kurtulamadı…
Peki, Hüsnü Bozkurt CHP’nin kanalı “Halk TV’de” katıldığı bir programda “evet” oyu vereceklere ne demişti;
“Siz hiçbir şekilde bu devleti bu milleti yönetemeyeceksiniz! İzin vermeyeceğiz! Siz kimsiniz? 16 Nisan’da yüzde 60-65 ‘hayır’ çıkacak.
‘Evet’ çıksa bile yine Samsun’dan çıkarız ve sizi İzmir’den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz…!”
İster kusura bak, ister bakma! Asıl “sen kimsin ya?” Bu milleti hangi hakla veya cesaretle “tehdit” etmeye kalkıyorsun?
Önce “haddini” bil “haddini.” Alt tarafı bu milletin vekilisin! Kalkıp sana vekâlet veren bu milleti nasıl “tehdit” edersin?
Vatandaş sana mı soracak ülkeyi kim yönetsin diye? Veya “referandumda” sandık başına gittiğinde “evet” derken sana mı soracak…?
Sen istediğin kadar bir tarafını “yırt.” 16 Nisan’da bu millet ne derse o olacak! Sen de “seve seve” bu milletin kararına “saygı” duyacaksın!
Bu millet senden ve senin gibi düşünen CHP’den “icazet” alacak değil! Otur oturduğun yerde ve bir daha da öyle milleti “tehdit” etmeye kalkma!
“15 Temmuzda” hain “FETÖ’nün” tankına, tüfeğine, bombasına boyun eğmeyen bu millet, senden mi korkacak…?
İşte siz busunuz! Milleti hep küçük görüp “tehditle” baskıyla insanları “sindirmeyi” başaracağınızı zannediyorsunuz.
O eskidendi! Türkiye artık 1940’lardaki Türkiye değil. Vatandaşı ezip korkuttuğunuz günler 1940’larda kaldı.
Bir müddettir takındığınız “şirinlik” maskesiyle milleti kandırdık zannediyorsanız yanılıyorsunuz! Zira millet sizin “cemaziyelevvelinizi” iyi bilir…
Elbette bu ne dediğini bilmeze Türkiye Cumhuriyeti’nin Kanunları “haddini” bildirecektir. Bildirmelidir de!
Zira “16 Nisan” yaklaştıkça CHP’lilerin daha da “hırçınlaşıp” ağızlarından çıkanı kulaklarının duymayacağına hep birlikte şahit olacağız.
Baksanıza daha şimdiden “CHP gerçek yüzünü gösterip ‘tehdit’ etmeye başladı” bile. Gerçi: “Ateş olsanız ne yazar! Cürmünüz kadar yer yakarsınız” o kadar…!