Suriye’den yine “katliam” haberi geldi. Katil “Esed” rejimi Suriye’nin İdlib Kenti’ne “kimyasal silah” saldırısında bulundu.
Gelen ilk bilgiler katil “Esed’in” gerçekleştirdiği bu saldırı sonucu yüzden fazla ölü olduğu yönündeydi.
Tabi “kimyasal silahla” yapılan bu saldırı sonucu yine olan çocuklara oldu. Hayatını kaybeden yüzlerce insan arasında çoğunluğu yine çocuklar oluşturdu…
Bunlar nasıl insanlardır. Bunlarda nasıl bir “vicdan” vardır anlamakta gerçekten zorlanıyoruz.
Yapılan “katliamla” ilgili görüntüler “sosyal medyaya” düştüğünde o görüntülere bakamadık ya!
“Kimyasal silahtan” zehirlenen küçük çocukların, o masum yavruların hallerini görünce yüreğimiz yandı…!
Bir insan bu kadar nasıl “zalim” olabilir? Yüreği taşlaşıp o görüntüler karşısında nasıl hiçbir şey hissetmez?
Bu kadar mı insanlıktan çıktınız? Nesiniz siz ya? İnsan desek insan değilsiniz! Zira insan olan bunu yapmaz.
Hayvan desek o da değilsiniz! Hayvan bile bu kadar “acımasız” olmaz. Hayvanlığın bile bir onuru var…
Peki, bütün bu olup bitene dünyanın seyirci kalmasına ne demeli? Alçak herif “kimyasal silah” kullanıp çoluk çocuk katlediyor ama kimsenin umurunda değil!
İnsanlar ölmüş, küçücük çocuklar zehirlendikleri “kimyasal silahlar” yüzünden “çırpına, çırpına” can vermiş kimse oralı olmuyor!
Kendilerini “medeni” olarak gören devletlerden de “kınama” adı altında sadece “cılız” sesler çıkıyor…
Nerede bu “medeni devletler?” Nerede “Birleşmiş Milletler?” Neredesin “NATO?” Bu “katliam” karşısında neden sesiniz çıkmıyor?
Müslüman coğrafyada olunca her yol serbest. “Katledilen” Müslümanlar olunca değil “kimyasal silah” kullanmak, “atom bombası” da atsalar sesiniz çıkmaz.
Ancak Avrupa’da, Amerika’da kısacası Hıristiyan coğrafyada birinin burnu kanasa ortalığı yakıp yıkarsınız. İşte sizin “medeniyetten”, insanlıktan anladığınız bu…!
Cumhurbaşkanı Erdoğan boşuna “Dünya 5’ten büyüktür” demiyor. Her fırsatta sizin nasıl “ikiyüzlü” ve “barbar faşistler” olduğunuzu yüzünüze haykırmıyor.
Zaten Türkiye de olmasa, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu “katliamlara” sert çıkışlar yapmasa, dünya üzerinde ne “katliamlar” yaşanacak Allah bilir!
“Birleşmiş Milletlermiş!” Sevsinler! Size “Birleşmiş İlletler” demek daha doğru olur. Zira bu dünyadaki huzursuzluğun, musibetin, katliamın ve illetin tek kaynağı sizsiniz…