Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, İsrail tarafından Filistinliler “şehit” edilirken bir kermeste “göbek” atarken çekilen fotoğrafını yayınlamamıza fena içerlemiş.

Başlangıçta “troller” vasıtasıyla tehdit, şantaj, küfür, iftira, hakaret türü saldırılarla haberi kaldırtmaya gayret ettiler.

Zannettiler ki, korkacağız da, haberi anında yayından kaldıracağız. Baktılar bundan bir şey çıkmayacak soluğu mahkemede aldılar…

Neticede “Sapanca Sulh Hukuk Hâkimliği”, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’in talebi üzerine, habere erişimin engellenmesi kararı verdi.

Tabi “Sapanca Sulh Hukuk Hâkimliği’nin” verdiği bu karar Aydın Yılmazer’in haklı olduğunu göstermez!

Zaten kararın içinde bizim itirazımız üzerine erişimin engellenmesi kararının kaldırılabileceği açıkça yazıyor…

Ancak böyle bir itirazda bulunmayacağız! Zaten haber neredeyse “tekilde” yüz bine yakın kişi tarafından okunmuş. Çoğulu ise ne siz sorun ne de ben söyleyeyim!

Ankara’dan desen bazı isimler ve bazı isimlerin genel sekreterleri “bu haber nedir” diye arayıp sormuş. Biz de konuyu kendilerine detaylı bir şekilde aktarmışız.

Dolayısıyla “haber” amacına ulaştı. Mesaj gideceği yere gitti. Artık bundan sonrasını Aydın Yılmazer düşünsün…!

Bu arada şunu da ifade etmekte yarar var. Artık Aydın Yılmazer Filistin konulu hiçbir etkinliğin içinde olamaz!

Zira İsrail tarafından Filistinliler “şehit” edilirken değil mi ki Aydın Yılmazer'in vur patlasın çal oynasın “göbek” atarken fotoğrafı hafızalara kazındı.

Artık Filistin davası, Kudüs davası gibi konularda “ağzınla kuş tutsa” kimseyi “samimi” olduğuna inandıramaz…

Elbette bu işin dünyevi tarafı! İşin “ahiret” tarafı ise Aydın Yılmazer için çok daha vahim gözüküyor.

Değil mi ki içlerinde “8 aylık” bir bebeğin de bulunduğu “60” civarında Filistinlinin “şehit” edildiği “14 Mayıs” pazartesi günü o “göbekleri” attın, işte o an yandın!

O gün Filistin’de o “8 aylık” bebek dâhil “şehit” olan “60” kişinin vebali, Allah bilir ama bu dünyada ve ahrette senin yakanı kolay kolay bırakmaz…

Kısacası Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, bu kadar bariz hatalar yapmaya devam ettiği müddetçe daha çooook soluğu “Sapanca Sulh Hukuk Hâkimliği’nde” alır.

Tıpkı “14 Mayıs” günü Filistinliler “şehit” edilirken kendisi “göbek” atıp eğlenirken fotoğraflanıp haber yapıldığı gibi.

Başkalarını bilemem ama O hata yaptığı müddetçe “medyadetay.com” olarak “Aydın Yılmazer’e verdiğimiz rahatsızlık” ne ilk olur ne de son. Bizi izlemeye devam…!