Sakarya cumartesi günü hareketli bir gün geçirdi. Sebebiyse herkesçe malum.Başbakan Ahmet Davutoğlu, günlerdir heyecanla beklenen AK Parti Sakarya İl Teşkilatının 5. Olağan Kongresine katıldı.Sakaryalı, AK Parti’ye verdiği desteği bu kongrede de bir kez d

Sakarya cumartesi günü hareketli bir gün geçirdi. Sebebiyse herkesçe malum.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, günlerdir heyecanla beklenen AK Parti Sakarya İl Teşkilatının 5. Olağan Kongresine katıldı.

Sakaryalı, AK Parti’ye verdiği desteği bu kongrede de bir kez daha gösterdi. Salon tam olarak dolu olmasa da yine de coşkulu bir kalabalık vardı.

Salonun dolu olmamasının sebebini ise mevcut yönetimin artık son demlerini yaşamasına bağlıyorum. Görevde oldukları süre zarfında çok çalıştıkları için yoruldular herhalde (!) 

Sonuçta salondaki kalabalığın coşkusu, Başbakanı da coşturdu. Sakarya’nın AK Parti’ye verdiği desteğe teşekkür eden Başbakan Davutoğlu bir de söz aldı kalabalıktan.

Bu seçimlerde 7-0’lık bir sonuç beklediğini söyledi.

Sakaryalı, gerçekten de kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye büyük destek verdi, sahip çıktı. Önümüzdeki genel seçimde de yine Sakaryalı partisine sahip çıkacağına ve 7-0 olur mu bilinmez ama elinden gelen desteği vereceğine söz verdi.

Gelelim AK Parti’nin yeni yönetimine.

Anlaşılan partililer pek bir yaka silkmişler eski yönetimden.

Yeni yönetim kurulu da herkesin içine sinmiş gibi görünüyor.

Bir- iki isim dışında, yönetimde yer alan isimler, partililerin büyük çoğunluğu tarafından beğenilip onay gören isimler oldu.

Bunu da kulis konuşmalarından anlamak hiç zor değil.

Fevzi Kılıç’la yeni yönetimin iyi bir başlangıç yapacağından neredeyse hemen hemen herkes emin.

Bu yönetimin genel seçimlere kadar çok çalışacağı ve ondan sonraki süreçte de Sakarya’da özellikle de bazı bürokratlar konusunda yaşanan sıkıntıları çözeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Yani kısacası partililer, Fevzi Kılıç ve yönetiminden oldukça ümitli.

Kaybedilen zamanın ve hizmetlerin telafisi açısından yeni başkan ve yönetimini büyük bir görev ve sorumluluk bekliyor.

Çiçeği burnunda başkan Fevzi Kılıç’ın başarılı olup olmayacağını ve kendisine güvenenleri mahcup edip etmeyeceğini ise önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.