Türk Silahlı Kuvvetlerinin “Afrin’e” gerçekleştirdiği “zeytin dalı” operasyonuna ülkenin dört bir yanından destek giderek büyüyor.

Bu destek kimi yerde analarımızın ve bacılarımızın ördükleri bereler ile karşımıza çıkarken kimi yerde de “gönüllüler” askerlik şubelerine koşuyor.

Geçtiğimiz gün de Serdivan Belediyesi’nde çalışan 300 personel, askerlik şubesine başvurarak “Afrin” operasyonuna katılmak üzere dilekçe verdi…

Doğrusu böyle anlamlı bir duruş karşısında bu 300 vatansever için söylenecek çok fazla bir şey yok.

Mevzubahis vatan olunca “şehit” olabilmek için gözünü birle kırpmayan Serdivan Belediyesi çalışanlarını “alınlarından” öpmek gerekiyor.

Din için, devlet için, bayrak ve vatan için göreve her daim hazır olanların bu inancı birilerine de örnek olsun…

Birileri hala “ne işimiz var Suriye’de” ifadesiyle başlayıp dine, devlete ve hatta Mehmetçiğe hakaret etse de bu ülke sahipsiz değil.

Bu iman ve inançla kimseye de ne “pabuç” bırakırız ne de “FETÖ” ve “PKK’nın” uzantısı teröristlere bu devleti teslim ederiz.

Gerektiğinde içimizdeki “ne işimiz varcılara” rağmen “yekvücut” olup Allah yolunda vatan ve bayrak uğruna cepheye gitmekten kaçmayız…

Bu devlet öyle sanıldığı gibi kolay kurulmadı. Hele bu topraklar bizlere öyle “altın tepside” falan sunulmadı.

Asırlardır bu topraklarda kimlere karşı ne mücadeleler verildi. Bu toprakları vatan yapabilmek için ne “şehitler” verildi.

Bugün de; canımızla, kanımızla vatan yaptığımız bu toprakları korumak için “şehit” vermeye devam ediyoruz, edeceğiz de…

Buyurun kimse kimseyi askere çağırmıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da şuanda herhangi bir sıkıntının olmadığını söylüyor!

Zaten ihtiyaç olsa; “Cumhurbaşkanı olarak önce ben gideceğim, sonra da siz arkamdan geleceksiniz” diyor!

Şüpheniz olmasın! Cumhurbaşkanı Erdoğan yürürse bu millet “koşar adım” gider. “Afrin’den” bir girer, sonrasında ise nereden çıkar orasını Allah bilir…!

Çok şükür Mehmetçik görevini layıkıyla yerine getiriyor. Havada, karada nerede bulursa “teröristlerin” tepesine biniyor.

İnşallah en kısa sürede de “Afrin’i” ne kadar “terörist” varsa temizleyip dünya âleme Mehmetçiğin gücünü bir kez daha gösterecektir.

Netice itibariyle inanmış “300 Serdivanlı” çıkıp “gönüllü” olmak için dilekçe veriyorsa, bu devletin ve Mehmetçiğin önünde kimse duramaz…